29/3/17

Una paraula: NUTELLA

Na Txell sap el que vol. Sap què li agrada i què no, quines coses menjaria sempre i quines mai. Pel seu aniversari em va dir que li era igual com fos la tarta, però que la volia de Nutella. De cap altra cosa, ni de cap altra marca de cremes de cacau del món. Com a molt amb un toc crocant. 
Així que aquí teniu la tarta de Nutella, amb pa de pessic de Nutella, crema de Nutella per farcir i ganache amb crocant d'avellanes, esper que t'agradi tant com li va agradar a ella. 

Pa de pessic de nutella

Pel pa de pessic de Nutella necessitaràs els següents ingredients:

3 ous
1 iogurt
110gr sucre
110gr oli de gira-sol
210gr farina
15gr llevat químic (1 sobre)
250gr Nutella

Batem els ous amb el sucre i l'oli, el iogurt fins que estigui ben integrat. En un recipient a part, passem la farina amb el llevat per un sedàs i l'incorporem a la mescla anterior. Per acabar, escalfem una mica la Nutella fins que estigui gairebé líquida i la hi afegim també. Passem a un motlle greixat, en aquest cas de 20cm per fer-lo prou alt per poder tallar-lo per la meitat, i enfornem amb el forn calent a 180º uns 50min. Si es posa molt morè, tapem amb un paper d'alumini.

Tarta de nutella i avellanes

La recepta pel farcit de Nutella és la mateixa que vaig fer servir per als cupcakes de doble xocolata; la ganache és tan senzilla com preparar el mateix pes de nata que de xocolata, escalfar-la i desfer-hi la xocolata a dins; i pel crocant d'avellanes, torrem uns 100gr d'avellanes (o les comprem torrades), les piquem i les posem a la paella amb dues cullerades de sucre sense parar de remoure fins que el sucre vagi agafant-se a les avellanes i agafi un color torradet; retirem i deixem refredar.

Tarta de nutella amb crocant d'avellanes

He de dir que estava per llepar-se'n els dits.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió