25/2/17

Ara sí

Hola! Ara sí, la setmana passada vaig publicar aquesta recepta de pa per fer torrijas però no la recepta de les torrijas, avui aquí la tens. He de dir que receptes de torrijas n'hi ha tantes com cases a on s'en fan, la meva és de les més tradicionals i senzilles.

Recepta de torrijas facil

Per 8 torrijas només necessites:
Pa de torrijas (o qualsevol pa de molla espessa)
500ml llet
2 ous
Sucre (al gust)
Canyella (al gust)
Oli suau per fregir

Comencem escalfant uns 100ml de llet i desfent-hi a dins la quantitat de sucre que vulguis, al gust. Pensa que aquesta llet amb sucre serà absorbida pel pa donant-li el seu sabor, així que si vols, pots aromatitzar-la amb el que més t'agradi (pell de llimona, taronja, vainilla, canyella...). 
Un cop desfet el sucre, hi afegim la resta de la llet. Tallem el pa i el remullem a dins la llet. El temps que haguem de tenir el pa dins la llet dependrà de la molla i de la seva capacitat d'absorció. També la quantitat de llet que emprem dependrà d'això. Si emprem el pa de torrijas, gairebé absorbirà els 500ml de llet i el podem deixar uns 15-20min en remull.
Batem els ous i reservem. Preparem també una barreja de sucre i canyella (les proporcions al gust) on arrebossarem les torrijas un cop fregides. 
Escalfem l'oli en una paella. Passem el pa sucat amb llet per ou i fregim fins que quedi ben daurat per ambdues cares. Deixem que escorri una mica l'oli a sobre d'un paper absorbent i arrebossem les torrijas amb la barreja de sucre i canyella. 

Receta de torrijas facil

Les podem menjar calentes o fredes. A mi personalment m'agrada que encara estiguin una mica calentetes, nyam!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió