7/5/16

Versàtil



Versàtil. Aquest és l'adjectiu que adjudico a aquest pa de pessic. He fet amb ell un bundt cake, però podria haver fet un pa de pessic normal (rectangular o rodó), o fins i tot magdalenes. També hi he posat xocolata, però combina perfectament amb qualsevol fruita, fruits secs o aromes que hi vulguis afegir. Què? Vols veure la recepta ja, no? Doncs aquí la tens.

Bundt cake de mascarpone per esmorzar

Els ingredients que necessites:

4 ous
200gr sucre
250gr mascarpone
200ml nata
1 culleradeta vainilla
300gr farina "bizcochona"
120gr xips xocolata

Batem els ous amb el sucre i hi afegim el formatge, la nata i la vainilla amb la batedora de varetes. Afegim la farina i els xips de xocolata i els incorporam a la pasta amb una espàtula. Passem a un motlle greixat i enfornem amb el forn calent a 180º uns 35-45min. 
Si utilitzes un motlle de bundt cake, pensa a enfornar-lo amb la reixeta del forn perquè l'aire calent circuli pel forat del motlle i es cogui bé. Quan el treguis, deixa'l refredar al motlle uns 10min abans de desemmotllar. 

Pa de pessic de mascarpone per esmorzar

Pots substituir la xocolata per nous, festucs, ametlles, poma a daus, pera, xocolata blanca, panses... I la vainilla també la pots canviar per canyella, ratlladura de llimona o de taronja, cardamom... Com veus, hi ha moltíssimes possibilitats, quina és la teva? Què hi posaràs tu?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió