16/4/16

Llavors de primavera



Aprofitant aquesta primavera que comença i la meva curolla per les llavors lli he fet una volta a una recepta de les de tota la vida, el típic pa de pessic de iogurt, però ara amb taronja i llavors de rosella.

Bizcocho de naranja y semillas de amapola para desayunar

És una recepta molt senzilla, necessites:

4 ous
1 iogurt
250gr farina "bizcochona"
35gr llavors de rosella
1 taronja
1 pessic sal
200gr sucre
120ml oli

Ratllem la pell de la taronja, la barregem amb el sucre i deixem reposar mentre preparem la resta d'ingredients perquè agafi aroma. A un altre recipient, posem la farina, les llavors i la sal i barregem. 
Batem els ous amb el sucre utilitzant les varilles (manuals o elèctriques) fins que doblin gairebé el seu volum. Hi afegim l'oli i el suc de la taronja. Per últim, afegim la farina, mesclant suaument amb una espàtula. Passem a un motlle greixat i enfornem amb el forn calent a 170º uns 30-40min.

Pa de pessic de taronja i llavors de rosella per esmorzar

Surt un pa de pessic esponjós, perfecte per l'esmorzar i amb un toc diferent per les llavors que dóna molt bon resultat. A casa ha volat. I tu? Quines receptes tens pendents de renovar? 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió