19/3/16

De temporada


No sé a tu, però a mi m'agrada comprar la fruita de temporada. Ara ja hi ha gairebé de tot durant tot l'any, però sempre penso que les pomes i les peres (i les maduixes!) estan més bones en aquesta època que a l'estiu, per exemple. També és veritat que ara em canso: poma, pera, taronja i tornem a començar. Sort de les maduixes, es nota que són la meva fruita preferida, no? Però avui he buscat alguna cosa a fer amb les peres madures que tenia a casa. Una cosa senzilla per tenir esmorzar per a tota la setmana: magdalenes de pera.


Magdalenes de pera facils per esmorzar

Per fer-les, necessites:

460gr farina
1 culleradeta bicarbonat
1 pessic llevat químic
1 pessic sal
180ml oli
3 ous
280gr sucre
280gr pera ratllada
2 cullaretes vainilla

Batem els ous amb el sucre i hi afegim l'oli, els ous i la vainilla. Quan estigui ben integrat, afegim la farina mesclant amb una espàtula i, per últim, la pera. Repartim als motlles de magdalena o a un motlle de pa de pessic i enfornem amb el forn calent a 170º uns 30min per les magdalenes, uns 50min pel pa de pessic. Punxem amb un escuradents i, quan surti net, traiem del forn i deixem refredar a sobre d'una reixeta.


Magdalenas de pera faciles para el desayuno


Unes magdalenes diferents per aprofitar la fruita de temporada que duren deu dies si les guardes a un tupper ben tancat. Tu què en penses de la fruita de temporada? Quina és la teva fruita preferida? Potser a la propera recepta la puc incorporar ;)!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió