23/1/16

Els límits


On són els límits? Les fronteres? Qui pot posar portes al camp? Qui pot frenar la imaginació? Qui et pot dir quins productes emprar per a unes postres? Amb les galetes de carabassa ja vaig endinsar-me en un altre tipus de propostes dolces, unes amb uns ingredients que mai hagués pensat que empraria per fer unes postres. Avui una altra recepta que va una miqueta més enllà, o com a mi m'agrada veureu, una altra manera de menjar verdura: bundt cake de xocolata i carabassó.

recepta de bund cake de xocolata i carabassó per esmorzar


4 ous
1 culleradeta vainilla
250gr carabassó ratllat
350gr farina
2,5 culleradetes llevat químic
1,5 culleradeta bicarbonat
1 culleradeta canyella
60gr cacau en pols
125ml llet

A un recipient mesclem els ingredients secs: farina, llevat, cacau i canyella. 
Per altra banda, batem la mantega amb el sucre i hi afegim els ous un per un. Després hi afegim la vainilla i el carbassó batent bé. 
Afegim després la meitat dels ingredients secs i, un cop integrat, la meitat de la llet a temperatura ambient. Seguim amb la resta dels ingredients secs i, finalment, la resta de la llet.
Passem al motlle triat i enfornem amb el forn calent a 170º durant 40-50min. Si trieu un motlle de bundt cake recordeu utilitzar la reixeta del forn per enfornar el pa de pessic, així l'aire passarà pel forat del motlle i es courà tot més uniformement. 

receta de bund cake de chocolate y calabacín

Surt un pa de pessic molt esponjós, però assegura't que es cogui bé, si no pot quedar gomós. Ja m'explicaràs com t'ha anat ;)!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió