10/10/15

D'una revolada



D'una revolada. Així és com hem d'esmorzar des que tenim la Berta a casa. Per això volia cercar alguna cosa que es pogués menjar de peu, que no faci falta entaular-se per gaudir d'un esmorzar ben bo. Sí, tu també ho hauràs pensat, galetes. Així que aquí tens, cookies de sucre morè per esmorzar.

Galletas de azúcar moreno para el desayuno

La recepta és molt senzilla, necessites:

250gr farina
1 culleradeta bicarbonat
1 culleradeta i mitja "maizena"
1/2 culleradeta canyella
Un pessic sal
170gr mantega desfeta
250gr sucre morè
1 ou
2 culleradetes vainilla

A un bol gran hi posem tots els ingredients secs menys el sucre (farina, bicarbonat, maizena, canyella i sal) i reservem.
A un altre recipient, batem la mantega desfeta amb el sucre i després hi afegim l'ou i la vainilla. Passem aquesta mescla a la d'ingredients secs i batem fins que s'integri tot bé. Quedarà una massa enganxosa.
Repartim cullerades de massa a la safata del forn deixant uns tres dits de separació entre cullerada i cullerada. Enfornam amb el forn calent a 170º sense aire durant 10 minuts. Passat aquest temps, traiem la safata, aixafem una mica les galetes, girem la safata i deixem al forn 5min més. Traiem del forn i deixem les galetes a la safata 10min més abans de passar-les a una reixeta perquè acabin de refredar.

Cookies de sucre morè per esmorzar

Les podem guardar a una carmanyola o una llauna i duren més d'una setmana... si ningú se les menja abans ;)!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió