8/9/15

Farà calor i ja no hi ha síndries

Hi ha una cançó del grup Antònia Font que diu: "Fa calor, què tal si encetam una síndria?" I què passa quan el temps de les síndries passa i encara fa aquesta calorada? A mi només se m'acut canviar la síndria pel gelat, i aquest és ben fresquet!

Gelat de menta i xocolata sense geladora

És de menta i xocolata i he fet servir la meva recepta de sempre, per la que no fa falta tenir gelador ni cap aparell de més. Necessites:

200ml nata
200gr sucre
3 clares
Essència de menta (peppermint en aquest cas)
Trossets de xocolata

Muntem la nata amb l'essència de menta al gust i la meitat del sucre. A un altre recipient muntem les clares amb l'altra meitat del sucre. Mesclem les dues coses molt a poc a poc amb una espàtula i, un cop ben integrat, ho passem a una terrina o carmanyola alternant una capa de gelat i trossets de xocolata perquè no vagin a parar tots al fons. Fiquem al congelador mínim 8 hores i ja està a punt.

Helado de menta y chocolate sin heladera

Molt fresquet, fàcil i d'ajuda per acabar de passar aquest estiu que s'allarga.

2 comentaris :

  1. Queda apuntat! Sembla boníssim i molt fàcil de fer!
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si t'animes Marta fer-m'ho saber, ja veuràs que no te'n penediràs ;)

      Elimina

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió