21/5/14

Coca d'albercoc mallorquina

Comença la temporada d'albercocs!! I com no podia ser d'altra manera, avui una recepta típica d'aquí, de sa roqueta: coca d'albercoc. És una recepta de tota la vida, a cada casa la fan d'una manera, de fet a mi me va passar la recepta ma mare. Us podria dir que a ella li va passar la seva mare i a la seva mare la seva padrina i així fins a l'inici dels temps... però ma mare és una mare 2.0 i la va treure d'internet, jeje. Me va dir que la recepta és de Mamala.


Coca d'albercoc mallorquina

Necessitem:


250gr farina

2 rovells d'ou
50ml d'oli
120gr sucre
250ml llet tèbia
1 sobre de llevat químic
canyella al gust
albercocs al gust


Coca d'albercoc de Mallorca

Primer netegem els albercocs, els obrim, els col·locam a sobre d'una safata i els hi posam sucre i canyella al gust. Els reservem.
Posam el forn a escalfar a 200º.
A un recipient hi possem l'oli, la llet, el sucre i els rovells d'ou i ho mesclem bé. Després anem afegint a poc a poc la farina, el llevat i la canyella que haurem passat prèviament per un sedàs.

Passem la mescla a un motlle per enfornar, hi col·loquem els albercocs a sobre i enfornam baixant el forn a 180º. En uns 30 minuts la tendreu cuita.




Perdonau per les fotos, són d'aquelles fetes amb el telèfon a l'últim moment amb un peu ja a la porta del carrer. No pensava pujar la recepta però va sortir tan bona que val la pena, encara que sigui amb unes fotos tan lletjotes ;)!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió