7/11/13

Pastís de re-boda

Perdoneu el retard. En recompensa avui us deixo dues receptes, les del pastís que vaig fer per la nostra "re-boda".

El pastís d'adalt és d'ametlla i vainilla i el de sota de xocolata i ametlla. Pel pastís de vainilla i ametlla vaig fer dos pans de pessic:
2 ous
140gr sucre moré
140gr margarina
140gr farina
100gr ametlla picada (no en pols)
6 cullerades llet
2 cullerades llevat químic

Batem la mantega amb el sucre i hi afegim els ous, mesclant-los d'un en un. Afegim la meitat de farina i el llevat i, un cop integrat, la llet. Per últim la resta de farina amb l'ametlla. Enfornem a 180º entre 30 i 40 min.

Per la crema de vainilla:
500gr mantega 
300gr sucre
vainilla al gust
Pel pastís de xocolata una recepta de pa de pessic de xocolata d' El dragón de la fresa
75gr cacao
75gr ametlla en pols
150gr farina
2 culleradetes llevat químic
1 pessic sal
250gr sucre moré (a la recepta original sucre blanc)
3 ous 
150ml buttermilk (140ml llet i 10 de vinagre mesclat)
150ml aigua calenta
3 cullerades oli girasol
1 culleradeta de vainilla

A un recipient mesclem tots els ingredients secs. A un altre mesclem tots els ingredients líquids. Anem afegint els ingredients secs als líquids. Enfornem a 180º 40min.

Pel farciment i cobertura vaig fer un ganache de xocolata. Podeu trobar la recepta aquí.
Si ho tornés a fer, faria el pa de pessic de xocolata amb el farciment i cobertura de vainilla,  el millor de les dues ;)!










Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió